Ellen van Os
 
 

Advies, Training & Coaching    

 
2014-08-04 15.39.46.jpg
 

Groepen | Individueel

 
groepen-banner-pink-2.png
 

"Het leek wel alsof de hele afdeling een transformatie had doorgemaakt, iedereen zag er zo goed uit.”

 
 
sewing_needle_PNG19091-left.png
 
 
 

In het bedrijfsleven is er vaak een ‘dresscode’.

Helaas is deze vaak niet helder omschreven.

Juist de ongeschreven wetten maken het ingewikkeld, waardoor veel werknemers maar wat doen. Daarmee doen ze zichzelf en het imago van het bedrijf te kort.

 
 
 
 

 
 
 

Vrouwen en Mannen

 

Voor vrouwen is het vaak lastig om zich vrouwelijk professioneel te kleden. In een zakelijke omgeving waar vooral mannen werken kan dat een zoektocht zijn. Wat kan er wel en wat kan niet?

Voor mannen is het juist lastig om zich te onderscheiden in een zakelijke omgeving. Hoe zorg je dat je gezien wordt zonder enorm op te vallen.

Wat maakt een outfit professioneel en ook persoonlijk.Trainingen en Coaching

 

Deze sessies zijn gericht op uitstraling, representativiteit en professionaliteit passend bij de persoon, de functie en het bedrijf. 

Het grote voordeel van het werken in een groep is dat de interactie een belangrijke rol speelt. Het delen van ervaringen en het discussiëren over de bedrijfscultuur en de kleding codes draagt bij aan een bewustwording en daarmee aan de groei van ieders talenten en kwaliteiten.

 
 
 
 

Waar kan Ellen mee helpen?

 

Leiderschap en management

Hoe kan kleding bijdragen aan leiderschap en autoriteit. Door bewust te worden hoe je nu overkomt kan je werken aan het zichtbaar maken van je kwaliteiten en talenten als leider. Hierbij spelen authenticiteit, zichtbaarheid en senioriteit een belangrijke rol.

Kleur & Stijl

Welke kleur en kledingstijl past bij jouw persoonlijkheid, figuur en functie. Voor iedereen is dit een ‘must do’. Je weet welke kleding bij je past en waarom en waar je op moet letten. Het advies is heel praktisch en ‘to the point’. De adviezen zijn goed uitvoerbaar en realistisch.

Persoonlijke stijl en presentatie

Hoe kom je daadkrachtig en professioneel over en hoe zet je jezelf neer in een team of voor een groep. Lichaamstaal en non verbale communicatie spelen hierbij een grote rol. Je stem, je beweging, je manier van kijken. Je kleding moet hierbij passen.

REPRESENTATIVITEIt, reputatie en Imago

Hoe presenteer jij jezelf buiten het bedrijf naar de klanten en instanties. Past dat bij het bedrijfsimago en de bedrijfscultuur. Hoe kom je over. Welke kledingstijl past bij de reputatie en het imago van het bedrijf.  Welke normen en waarden horen daarbij. Is er een dresscode en hoe wordt die gehanteerd en uitgedragen.

Screen Shot 2018-10-04 at 10.49.06.png
 
 

 
 

Prijzen

 

uur tarief: € 120,-  /  dagdeel tarief: € 500,-

 
Screen Shot 2018-10-04 at 10.36.26.png
 
 
 

ellen van os

Testimonials

 
groepen-testimonial-6.png
 

" Kleding was voor mij iets wat er gewoon bij hoorde. Ik wist hoe ik mij correct moest kleden, passend in de bedrijfscultuur. Ik ben iemand die hard werkt en zeer contentieus is. Ik vind het belangrijk dat mensen mij serieus nemen en mij vertrouwen. Tegelijkertijd heb ik heel veel ideeën en ben graag betrokken bij nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf, maar daar voelde ik mij niet in gezien.

Door het kleding advies bij Ellen realiseerde ik me dat ik vooral zakelijk en correct maar ook saai overkwam. Letterlijk en figuurlijk kleurloos.

Door andere kleuren te dragen en een andere stijl voelde ik dat ik mijn eigen persoonlijkheid veel beter naar voren kon brengen terwijl het nog steeds zakelijk en correct over kwam. Het gaf me precies het duwtje dat ik nodig had. Ik durf nu veel meer uit te spreken hoe ik over dingen denk en voel me veel meer betrokken bij het team. Het is zo geweldig dat ik nu ook voor hele andere dingen gevraagd word."